The 31st Summer Universiade kasil rampung ing Chengdu

Upacara penutupan Universiade Musim Panas kaping 31 dianakake Minggu sore ing Chengdu, provinsi Sichuan.Anggota Dewan Negara China Chen Yiqin rawuh ing upacara penutupan.

"Chengdu nggayuh impen".Swara 12 dina kepungkur, 6,500 atlit saka 113 negara lan wilayah wis nampilake kekuwatan lan kemegahan enom, nulis bab anyar babagan pemuda,
manunggal lan paseduluran kanthi semangat kebak lan kondisi sing apik banget.Nganut konsep hosting sing prasaja, aman lan apik, China kanthi temen-temen ngurmati komitmen sing serius
lan entuk pujian saka kulawarga Majelis Umum lan komunitas internasional.Delegasi olahraga Cina menang 103 MEDAL emas lan 178 MEDAL, peringkat pisanan ing
medali emas lan meja medali.

The 31st Summer Universiade kasil rampung ing Chengdu (1)

Tanggal 8 Agustus, upacara penutupan 31st Summer Universiade dianakaké ing Chengdu open-air Music Park.Ing wayah wengi, Chengdu open-air Music Park cemlorot padhang, brimming karo
vitalitas enom lan mili karo raos unparting.Kembang api njeblug nomer countdown ing langit, lan para penonton padha bengok-bengok bebarengan karo nomer kasebut, lan "Dewa srengenge
manuk” miber menyang upacara penutupan.Upacara penutupan Chengdu Universiade wis resmi diwiwiti.

The 31st Summer Universiade kasil rampung ing Chengdu (2)

Kabeh munggah.Ing lagu kabangsan Republik Rakyat China sing apik banget, gendera abang lintang lima padhang munggah alon-alon.Bapak Huang Qiang, Ketua Eksekutif Panitia Penyelenggara
saka Chengdu Universiade, ngaturake pidato kanggo ngucapake matur nuwun marang kabeh sing wis nyumbang kanggo sukses Universiade.

The 31st Summer Universiade kasil rampung ing Chengdu (3)

Musik melodious diputer, guqin gaya Eastern Shu lan biola Western nyanyi "Gunung lan Kali" lan "Auld Lang Syne".Momen sing ora bisa dilalekake ing Chengdu Universiade
katon ing layar, reproducing pengeling-eling larang regane Chengdu lan Universiade, lan ngelingi ngrangkul affectionate antarane China lan donya.


Wektu kirim: Aug-09-2023