Matagofie ma matagofie Fa'amalo ia Chengdu Maide mo le fa'ai'uga manuia o le 2021 afa-tausaga konafesi ma galuega fa'avae au!

Chengdu Mind IoT Technology Co., Ltd. na faia se fonotaga aotelega afa tausaga i le aso 9 o Iulai, 2021. I le taimi o le fonotaga atoa, na lipotia mai e o matou taitai se seti o faʻamatalaga fiafia.
O le fa'atinoga a le kamupani sa i totonu o le ono masina talu ai.Na fa'atūina ai fo'i se fa'amaumauga mata'ina fou, fa'ailogaina se fa'ai'uga lelei atoatoa i le afa muamua o le tausaga.
Ina ua maeʻa le fonotaga, na faia e le matou kamupani le Million Sales Hero Listing Ceremony mo le au faʻatau ma faʻatau atu i luga o le 1 miliona.
O lenei sauniga na faʻaaogaina e faʻamalo ma faʻamalosia ai le tele o tagata faʻatau atu ina ia ausia faʻatauga e silia ma le tasi miliona oka i se taimi vave e mafai ai.
Ina ua uma lena, sa matou faia se pati o le aso fanau mo tagata faigaluega na fai o latou aso fanau ia Iulai, ma saunia ai se se'i laki, ina ia
na mafai e tagata faigaluega a le kamupani ona lagona le mafanafana o le aiga, ma sa faatumulia foliga o tagata uma i se ataata fiafia.

MANATU

Ina ua uma le lisi o mataupu, na agai atu loa le au pulega a le matou kamupani i Tiantai Mountain i Qionglai mo se gaoioiga manaia o le fausiaina o le au.
Sa potopoto faatasi tagata uma e talatalanoa, fiafia ma pepese, ma mai le galuega i le olaga, sa latou tosoina le va o le tasi ma le isi.
O le taeao na sosoo ai, ina ua uma le taeao, matou o ese mai le faletalimalo ma amata ona aʻe, lagona le ea fou o le natura, malolo,
ma malaga fau vaega.O loo feoai solo i luga o mauga lanumeamata ma vai lanumeamata,
o le vaaiga matagofie e mata-mata, o paaga galulue faatasi, ma le lotogatasi o le au a o malolo Ua siitia foi.

E le gata i lea, faatasi ai ma taumafaiga a uo uma a le kamupani ma le lagolago a uo uma, ua ausia ai se maualuga fou o le faatinoga a le kamupani i le afa muamua o le tausaga.
Ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga a le tagata faʻatau, ua faʻatau e le kamupani le tele o meafaigaluega gaosiga sili atu i le talafaasolopito,
o loʻo faʻatali le faʻatulagaina o meafaigaluega fou. A maeʻa, o le a sili atu le gaosiga o le gaosiga, o le taimi e tuʻuina atu ai o le a puupuu,
ma o le a sili atu le lelei, o lea ia nofo faʻalogo.

O lenei mea maoae na tupu e matua fiafia lava.I le afa lona lua o le tausaga, o le a faʻateleina e le kamupani le gaosiga gafatia, faʻavaveina le atinaʻe tutoatasi,
tuʻuina atu taʻaloga atoa i le lelei o le gaosiga o le tagata lava ia, ma faʻavaveina le atinaʻeina o le kamupani!

MANATUMANATU


Taimi meli: Iul-14-2021