Ina ia faʻamalieina manaʻoga o kamupani vaʻaia autu, e lua vaega o le 8.9 tone o photoresist na taunuu i Shanghai

E tusa ai ma se lipoti o tala fou a le CCTV13, o le CK262 all-cargo flight a China Cargo Airlines, o se lala o China Eastern Airlines, na taunuu i Shanghai Pudong Airport i le aso 24 o Aperila, ma ave le 5.4 tone o photoresist.

Ua lipotia mai ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi ma le maualuga o felauaiga, na le mafai ai e kamupani chip ona maua se vaalele talafeagai e momoli ai le photoresist manaʻomia i Shanghai.

1

I lalo o le faʻamaopoopoina a le Shanghai Municipal Commission of Transportation, China Eastern Logistics ua faʻatūina se vaega faʻapitoa mo femalagaiga faʻapitoa mo femalagaiga e tuʻuina atu se seti atoatoa o fofo faʻaogaina e aofia ai felauaiga o le ea ma
auaunaga kiliaina vave.O Aperila 20 ma Aperila 24, na faʻamaeʻaina ai le galuega.E lua vaega o le photoresist ma le aofaʻi o le 8.9 tone o le photoresist na feaveaʻi e le ea e foia ai le faʻaauauina o manaʻoga o le sapalai o le sapalai o kamupani chip.

Fa'aaliga: Photoresist e faatatau i le tetee etching mea ata tifaga o lona solubility suia e ala i le irradiation po o le radiation o le malamalama o le ultraviolet, uila eletise, ion beam, X-ray, ma isi. Photoresists e masani ona faʻaaogaina i gaioiga lelei o mamanu e pei o faʻaaliga faʻaaliga, fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia ma. semiconductor masini tu'ufa'atasi.

2


Taimi meli: Apr-25-2022