O lo'o fa'atumauina le fa'atupula'ia fa'avavevave le fa'atuputeleina o le fa'alapotopotoga ole Initaneti o Mea

O le Initaneti o Mea ua taʻua soo i tausaga talu ai nei, ma o le initaneti o mea tau pisinisi o loʻo tumau pea le faʻatupulaia o le televave.

E tusa ai ma faʻamaumauga i le World Internet of Things Conference ia Setema 2021, o le numera o fesoʻotaʻiga Initaneti o Mea i loʻu atunuu ua oʻo i le 4.53 piliona i le faaiuga o le 2020, ma e faʻamoemoe e sili atu i le 8 piliona i le 2025. O loʻo i ai pea se tele avanoa mo atinaʻe i le fanua o Initaneti o Mea.

dtr

Matou te iloa o le Initaneti o Mea e masani ona vaevaeina i ni vaega se fa, e taʻua o le faʻaaliga faʻapitoa, le faʻasalalauga faʻasalalau, le faʻavae faʻavae ma le faʻaogaina o talosaga.

O nei laulau e fa e aofia uma ai le filifili pisinisi o le Initaneti o Mea.E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le CCID, o le felauaiga o loʻo i ai le tele o sea i le IoT alamanuia, ma o le faʻatupulaia o le faʻalauteleina o le faʻaaliga o le vaʻaia, faʻavae faʻavae ma le faʻaogaina o maketi maketi o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai ma le faʻatagaina o manaʻoga maketi i soʻo se ituaiga olaga.

I le 2021, o le fua o le maketi Initaneti o Mea a loʻu atunuu ua sili atu i le 2.5 miliona.Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le siosiomaga lautele ma le lagolago o faiga faʻavae, o loʻo faʻatupulaia le Initaneti o Mea.Tu'ufa'atasiga fa'alesiosiomaga o le alamanuia tele o le Initaneti o Mea fa'atasi ma atina'e ma oloa e fa'aitiitia ai pa puipui o maketi.

O le AIoT alamanuia o loʻo tuʻufaʻatasia tekinolosi eseese, e aofia ai tupe meataalo "mutai", modules, sensors, AI faʻavae algorithms, faiga faʻaogaina, ma isi mea, "itu" faʻasologa o mea, "paipa" fesoʻotaʻiga uaea, "cloud" IoT platform, AI Platforms, ma isi. , o le faʻaaogaina o meaʻai, faʻatautaia e le malo ma faʻatautaia pisinisi o le "faʻaaogaina", faʻasalalauga eseese, faʻalapotopotoga, faʻalapotopotoga, ma isi mea o le "auaunaga faʻapisinisi", o le aofaʻi o avanoa maketi e sili atu i le 10 trillion.


Taimi meli: Me-19-2022