Numera RMB mamafa mamafa galuega i luga ole laiga!O lea ua oo mai le aafiaga fou

Numera RMB mamafa mamafa galuega i luga ole laiga!O le mea lata mai o le a leai se Initaneti poʻo se eletise, o le telefoni e mafai ona "paʻi" e totogi.

A1

Talu ai nei, ua lipotia mai i le maketi o le numera RMB leai se fesoʻotaʻiga ma leai se galuega totogi eletise ua faʻalauiloaina i le numera RMB APP.
I le taimi lava e tasi, o se ulufale fou o le "leai se fesoʻotaʻiga ma leai se totogi o le eletise" ua faʻaopoopoina i le "totogi faʻatulagaina" module o le numera RMB APP
atotupe malo a nisi tagata e faaaogāina telefoni Android.

I Ianuari 12, e tusa ai ma le matou tusitala e ala i le faʻaaogaina o le tele o faʻataʻitaʻiga Android o le numera RMB APP poto masani na maua ai o loʻo i luga.
galuega tauave ua faʻaaogaina aloaia, i le tulaga "faʻalavelave faʻafuaseʻi" e tatau ona manatu, e faigofie lava.

I le vaaiga o le alamanuia, o lona taunuu mai e mafai ona atagia ai le lautele o numera numera RMB i se tulaga sili atu, ma sili atu ona fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga.E faigofie
uiga e leai se masalosalo, ae o mataupu saogalemu mulimuli ane e tatau foi ona talanoaina, e pei o le tulaga lamatia o le gaoi pe a uma le leiloa o telefoni feaveai.

O se tagata suʻesuʻe sinia fintech na faʻailoa i le China Fund News e faʻapea afai e leiloa e se tagata faʻaoga a latou telefoni feaveaʻi ma faʻaogaina le gaioiga, e ono matuaʻi tele.
a'afia i le gaoi o tupe o teugatupe."A uma mea uma, o nisi tagata faʻaoga atonu e le o nofouta i le manaʻoga e seti le tapulaa e le faʻamaonia faʻatasi ai ma le faagasologa e
puipuia le lamatiaga o le gaoi pe a leiloa le telefoni.

Ae ui i lea, e tusa ai ma popolega o tagata faʻaoga e uiga i le saogalemu o le totogiina e aunoa ma se fesoʻotaʻiga poʻo se malosiaga, na fai mai foi tagata talafeagai, i le tasi itu, tagata faʻaoga.
e mafai ona seti taimi totogi ma tapulaa le faalilolilo o le totogiina e aunoa ma se fesoʻotaʻiga poʻo le malosi, ma o le faʻasologa o tua atu o le a faʻatautaia le faʻatautaia o tulaga lamatia.
e tusa ai ma Fa'atonu Fa'aoga.

Pe a faia le totogi e aunoa ma se fesoʻotaʻiga poʻo le mana, pe a sili atu le aofaʻi o fefaʻatauaiga i luga ole tapulaa faalilolilo, e manaʻomia e le tagata faʻaoga ona ulufale i le faʻaupuga tupe totogi.
i luga o le masini taliaina, ma o le faiga o tua e faʻamaonia le totogi aʻo leʻi mafai ona faʻagasolo le fefaʻatauaiga.E faʻapea foʻi, pe a sili atu le numera o totogi
le tapulaa e aunoa ma le Initaneti poʻo le eletise, o le a le mafai ona faʻaauau le fefaʻatauaiga.I le isi itu, afai e leiloa le telefoni, e mafai e tagata faʻaoga ona ulufale i le RMB numera
APP i luga o se isi telefoni e tape ai le leai-network ma leai-power payment function e puipuia ai le leiloa o tupe.


Taimi meli: Feb-02-2023