O le 'au fa'atekinisi a Chengdu Mind na fa'amae'aina lelei le fa'aaogaina o le UHF RFID tekonolosi i le tulaga o le pulega o gaosiga o ta'avale!

O le alamanuia tau taavale ose fa'alapotopotoga fa'apotopotoga atoatoa.O se taavale e aofia ai le fiasefulu miliona o vaega ma vaega.O taʻavale OEM uma o loʻo i ai se numera tele o fale gaosi vaega.

E mafai ona vaʻaia o le gaosiga o taavale o se galuega faʻapitoa faʻapitoa ma le tele o faʻagasologa, taualumaga, ma mataupu tau pulega vaega.O le mea lea, RFID tekinolosi e masani lava
faʻaaogaina e faʻaleleia ai le lelei ma le faʻamaoni o le gaosiga o taavale.

Talu ai e masani ona faʻapotopotoina se taʻavale mai le fiasefulu afe o vaega ma vaega, o le puleaina o tusi lesona o le tele o vaega ma faiga faʻalavelave faʻalavelave e masani ona faia ai mea sese.
pe afai e te le faaeteete.O le mea lea, o loʻo faʻaalia e le au taʻavale le tekonolosi RFID e tuʻuina atu ai fofo sili atu ona lelei mo le faʻaogaina o vaega ma le faʻapotopotoga o taavale.

I se tasi o fofo o loʻo tuʻuina mai e la matou 'au faʻapitoa, o faʻamaufaʻailoga RFID o loʻo faʻapipiʻi saʻo i vaega, lea e masani ona i ai uiga maualuga, maualuga le saogalemu,
ma faigofie fenumiai i le va o vaega.Matou te faʻaogaina tekinolosi RFID faʻatasi ma a matou faiga faʻavae o aseta e faʻaleleia lelei e faʻamaonia lelei ma siaki ia vaega.
E mafai foʻi ona faʻapipiʻi faʻailoga RFID i luga o faʻamaufaʻailoga poʻo fata felauaiga, ina ia mafai ona faʻatautaia tutusa vaega ma faʻaitiitia le tau o le talosaga a le RFID.E manino lava lenei
e sili atu ona talafeagai mo le ituaiga o tele-tele, laʻititi-volume, ma vaega maualuga faʻasalalau.

Ua matou iloa le suiga mai le barcode i le RFID i le faagasologa o le faʻapotopotoga o le gaosiga o taavale, lea e faʻaleleia atili ai le fetuunaiga o le gaosiga o gaosiga.
O le faʻaaogaina o tekinolosi RFID i luga o le laina gaosiga o taavale e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga o le gaosiga o taimi moni ma faʻamatalaga mataʻituina lelei na aoina i luga o gaosiga eseese o taavale.
laina i le puleaina o meafaitino, faʻatulagaina o gaosiga, faʻamautinoaga lelei, ma isi matagaluega faʻapitoa, ina ia sili atu ona iloa le tuʻuina atu o meafaitino, Faʻatulagaina o gaosiga,
'au'aunaga fa'atau, mata'ituina lelei, ma le su'esu'eina lelei o le ta'avale atoa i le olaga atoa.

E tusa ai ma le pulega o le UHF RFID tekinolosi i vaega taʻavale, ua matua faʻaleleia atili le numera numera o fesoʻotaʻiga gaosiga o taavale.A'o fa'aauau pea le fa'amatuaina o feso'ota'iga fa'aoga tekonolosi ma fofo, o le a aumaia ai le fesoasoani sili atu i le gaosiga o ta'avale.


Taimi meli: Aukuso-22-2021