Shanghai fa'alauiloa pisinisi ta'uta'ua e fa'afeso'ota'i i le 'a'ai fa'amanino fa'akomepiuta fa'alaua'itele eletise auaunaga fa'avae e iloa ai le tu'ufa'atasia o le fa'atulagaina o puna'oa eletise.

I ni nai aso talu ai, na tuʻuina atu ai e le Shanghai Municipal Economic and Informatization Commission se faʻasilasilaga o le "Taʻitaʻia Manatu i luga o le Faʻalauiloaina o le Tuʻufaʻatasia o le Faʻatulagaina o Punaoa Malosiaga i Shanghai" e faʻatino ai se suʻesuʻega o atinaʻe eletise a le taulaga ma le gafatia o le gaosiga o punaʻoa eletise e fa'atupu se lisi o malosiaga fa'akomepiuta.Faʻavae i luga o le faʻavae o punaʻoa eletise, faʻalauteleina le avanoa o atinaʻe taʻitaʻia i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le taulaga i le lautele o le faʻaogaina o le eletise, fausia se faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le eletise ma le faʻavae faʻavae faavae, ma iloa le faʻatulagaina faʻatasi o punaoa eletise.

Faʻalagolago i le faʻaogaina o le poto faʻapitoa a le taulaga, faʻapipiʻiina e lona lava malosi faʻapipiʻi, aoina manaʻoga manaʻoga, faʻaleleia lelei le eletise i isi itumalo ma taulaga, ma fausia se nofoaga autu mo le faʻaogaina o le eletise ma se nofoaga faʻapitoa ma faʻaaliga. mo ausiga fou.Tuuina atu auaunaga eletise faakomepiuta mo tagata lautele mo le faʻafouina o tekonolosi a le taulaga.

I le taimi lava e tasi, faʻamaopoopo le faʻatulagaina o atinaʻe eletise.Fausia fa'asologa o fa'amaumauga o fa'amaumauga, fa'amaumauga o fa'amaumauga i le taulaga, ma fa'asologa o fa'asologa o fa'amaumauga pito i tua.Faatelevaveina le fausiaina o le Yangtze Vaitafe Delta hub nodes o le atunuu tuufaatasia fesootaiga malosiaga komepiuta (Qingpu Itumalo o le vaega amata), Lingang New Area, G60 Saienisi ma Tekonolosi Fouvale alalaupapa, Jinshan ma isi hub nofoaga autu o faamatalaga.

Fausia agglomerations nofoaga autu o faamatalaga lagolago suiga numera o taulaga i Baoshan, Jiading, Minhang, Fengxian, Pudong Zhoupu, Pudong Waigaoqiao ma isi itulagi i luga o manaoga.E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fetuutuunai le nofoaga autu o faʻamatalaga i luga ole manaʻoga e ala i le faʻaogaina o le potu fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei, substation ma isi nofoaga.

Shanghai fa'alauiloa pisinisi ta'ita'i e fa'afeso'ota'i atu i le 'a'ai fa'amanino fa'atauva'a fa'aupuga fa'akomepiuta eletise 'au'aunaga fa'avae e iloa ai le tu'ufa'atasia o le fa'atulagaina o puna'oa eletise (2)


Taimi meli: Apr-23-2023