Chengdu MIND 2018 Sui Aufaigaluega Maualuga Faamatalaga Malaga Iapani

I le tautotogo la o Mati, i lalo o le lagi manino, o loʻo i ai fuga cherry i le mamao e mafai ai.Ua toe oo i le vaitau o le tautotogo.I le aso 15 o Mati, o tagata faigaluega mataʻina o le MIND 2018 na malaga ese mai Chengdu mo se malaga faʻafiafia e 7 aso i Iapani.

O le sami tele, o le fuga o le cherry fuga, o le matagofie o le Mauga o Fuji, o le nofoaga o le fanaina o le slam dunk, o meaai mama o le Komachi Street, o le Oshino Hakkai ua lauiloa o le "Little Jiuzhai", o vaipuna vevela i luga o mauga, o le tia i Nara. ... O lagona tautotogo o tagata uma ua matua faʻamalamalamaina!
O le taʻaloga faʻaletausaga taʻutaʻua e mafai ai e tagata uma ona malolo mai galuega pisi, faʻafefiloi i le natura matagofie, aʻoaʻo e uiga i aganuu mai fafo aʻo faʻaaloalo i le vaaiga, faʻalauteleina o latou vaʻaia, ma faʻateleina lo latou malamalama, ina ia mafai ai ona latou tuʻuina atu i latou lava e galulue ma sili atu le naunautai Alu i totonu, faaauau pea ona galue malosi mo le atinaʻeina o Med, ma faia ni mamalu sili atu!


Taimi meli: Mati-25-2019