Apple Pay, Google Pay, ma isi e le mafai ona fa'aoga masani i Rusia pe a mae'a fa'asalaga

1 2

Au'aunaga totogi e pei ole Apple Pay ma Google Pay e le o toe avanoa mo tagata fa'atau i nisi o faletupe Rusia fa'atagaina.O faʻasalaga a le US ma le Iuni a Europa na faʻaauau pea ona faʻamalo le faʻaogaina o faletupe a Rusia ma aseta mai fafo o loʻo umia e tagata patino i totonu o le atunuʻu aʻo faʻaauau pea le faʻafitauli o Ukraine i le Aso Faraile.

O le iʻuga, o le a le toe mafai e tagata faʻatau Apple ona faʻaogaina soʻo se kata na tuʻuina atu e faletupe a Rusia faʻatagaina e faʻafesoʻotaʻi ma faiga faʻatupe a Amerika e pei ole Google poʻo Apple Pay.

O kata e tuʻuina atu e faletupe faʻatagaina e atunuu i Sisifo e mafai foi ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina i Rusia atoa, e tusa ai ma le Faletupe Tutotonu a Rusia.O tupe a le aufaipisinisi i luga o le teugatupe o loʻo fesoʻotaʻi ma le kata o loʻo teuina atoa ma avanoa.I le taimi lava e tasi, o tagata faʻatau o faletupe faʻatagaina (VTB Group, Sovcombank, Novikombank, Promsvyazbank, Otkritie's banks) o le a le mafai ona faʻaogaina a latou kata e totogi ai fafo, pe faʻaaogaina e totogi ai auaunaga i faleoloa i luga ole laiga, faʻapea foʻi i totonu. faletupe fa'atagaina.Fa'amaopoopo auaunaga fa'alenu'u.

E le gata i lea, o kata mai nei faletupe o le a le aoga ma Apple Pay, Google Pay auaunaga, ae o fesoʻotaʻiga masani poʻo totogi e leai ni fesoʻotaʻiga ma nei kata o le a aoga i Rusia atoa.

O le osofaʻiga a Rusia i Iukureini na mafua ai se mea na tupu i le "swan black" i le maketi o oloa, faatasi ai ma Apple, o isi tekinolosi tetele ma aseta tau tupe e pei o le faatauina atu o bitcoin.

Afai e toe faaopoopo e le malo o Amerika ni faasalaga e taofi ai le faatauina atu o so o se meafaigaluega po o masini komepiuta i Rusia, o le a aafia ai so o se kamupani faatekonolosi o loo faia pisinisi i totonu o le atunuu, mo se faataitaiga, o le a le mafai e Apple ona faatau atu iPhones, tuuina atu faafouga OS, pe faaauau pea. pulea le faleoloa app.


Taimi meli: Mati-23-2022