China Unicom vil snart slippe verdens første "5G RedCap kommersielle modul

China Unicom annonserte at de vil gi ut verdens første "5G Redcap kommersielle modul" på MWC 2023 5G Innovation Conference i Barcelona.Den starter klokken 17:55 27. februar 2023.

I januar i år ble China Unicom 5G RedCap White Paper utgitt, med mål om å gi produktforskning og utviklingsveiledning og teknisk grunnlag for industrielle partnere, og fremme akselerert kommersialisering av RedCap.Hvitboken analyserer utviklingsbehovene til RedCap-industrien, formulerer kravene til grunnleggende kommunikasjonsfunksjoner og forbedrede funksjoner til RedCap-produkter, foreslår produktkapasitetsporteføljen i henhold til bransjens egenskaper, og definerer de spesifikke kravene fra perspektivet til moduler og terminal. Produkter.

Når det gjelder økologisk sertifisering, har China Unicom bygget 5G OPENLAB for å verifisere RedCap-teknologi, og planlegger å ta ledelsen i oppgraderingen av ende-til-ende RedCap-testnettverket, og lansere sertifiseringssystemet for RedCap-modul/terminal, for å gi partnere med RedCap-seriens produkter med Unicoms "sluttnettverkssamarbeid".

zxczxc1
zxczxc2

Innleggstid: 12. februar 2023