Hvilke fordeler gir det uovervåkede intelligente veiesystemet til veieindustrien

Smart liv gir folk en praktisk og komfortabel personlig opplevelse, men det tradisjonelle veiesystemet brukes fortsatt i mange bedrifter, noe som alvorlig begrenser den tillitsorienterte utviklingen av bedrifter og forårsaker sløsing med arbeidskraft, tid og midler.Dette trenger snarest et sett med intelligent styringssystem som kan endre status quo i stedet for noen som er på vakt for veiing, så etter år med nøye utvikling for flertallet av brukerne, kan det uovervåkede intelligente veiesystemet til Jinmai veieinstrument virkelig realisere ubemannet automatisk veiing.Så hvilke fordeler gir det uovervåkede intelligente veiesystemet i Harbin til veieindustrien?

Som vi alle vet, er den uovervåkede intelligente veiesystemprogramvaren hovedsakelig for å redusere veiepersonellet til bedriften, redusere arbeidskostnadene til bedriften og forhindre forekomsten av kunstig målersvindel.Mann på vakt til å veie.Hvilke fordeler gir Harbin uovervåket intelligent veiesystem til veieindustrien.

fyjgf (1)

Det uovervåkede intelligente veiesystemet kan gjøre følgende:

1. Reduser arbeidskostnadene.Systemet har funksjon av selvbetjeningskortutstedelse.Kortet utstedes automatisk på selvbetjeningsterminalen, og sjåføren veier kortet etter veiing.Systemet leser automatisk den elektroniske RFID-brikken og veier.Eller sjåføren veier seg gjennom selvbetjent veieterminal.Realiser uovervåket intelligent veiing og reduser arbeidskostnadene.

2. Forbedre effektiviteten.Veieprosessen er helt avhengig av intelligente kontrollsystemer som talemeldinger, smarte barrierer, meldinger på stor skjerm og trafikklys.Effektiviteten av å veie hvert pund per kjøretøy er kraftig forbedret, og kundetilfredsheten er også forbedret.

3. For å forhindre svindel, ulike anti-svindeltiltak som infrarød posisjonering, videoovervåkingsfangst, anti-fjernalarm, etc., Heng'an håndholdt PDA/mobil APP bekrefter mottak og levering, sjekker navnet på varene, registrerer lagerstedet, og signerer informasjonen til mottakeren.Kvalitetsinspeksjons- og testprosessen er fullt intelligent, uten manuell betjening, noe som på en omfattende måte forhindrer svindel og reduserer bedriftens økonomiske tap.

fyjgf (2)

Ovennevnte er viktigheten av hvordan du velger et uovervåket intelligent veiesystem.Bare de som virkelig har brukt det kan innse hvor mye verdi det virkelig gir for bedriften.


Innleggstid: 19-apr-2022