Middagen til minne om Chengdu MIND International Business Department ble vellykket arrangert!

Som svar på den nasjonale epidemiforebyggingspolitikken har selskapet ikke holdt store kollektive middager og årsmøter.Av denne grunn vedtar selskapetmetode for å dele de årlige middagene i flere avdelinger for å holde sine egne årlige middager.

Siden halve februar var på ferie, var det mange ting som måtte håndteres etter byggestart, og siden slutten av februar har ordrevolumet til vår internasjonalebedriftsavdelingen økte, og alle var opptatt med bestillinger fra forskjellige kunder, så middagsarrangementet vårt er utsatt til 24. mars.På denne dagen har vi ogsåsendte bursdagshilsener til kolleger som hadde bursdag i mars.Skulle ønske denne vakre kollegaen kunne få flere bestillinger, større kunder og tjene mer penger!

Alle snakket fritt under middagen, pratet om forskjellige interessante ting i livet, forskjellige interessante ting i jobben, og samholdet i teamet var igjenforbedret.Alles forhold har også vokst mye. Skulle ønske vår avdeling kan oppnå bedre resultater i dagene som kommer, alle kan tjene mer penger og leve et bedre liv.

min1min2
min3min4

Innleggstid: 24. mars 2022