Hoʻokuʻu ʻo CoinCorner i kā NFC-Enabled Bitcoin Card

Ma ka lā 17 o Mei, ua hoʻolaha ka pūnaewele mana o CoinCorner, kahi mea hāʻawi i ka hoʻololi crypto a me ka putele pūnaewele, i ka hoʻomaka ʻana o The Bolt Card, kahi kāleka Bitcoin (BTC) contactless.

ʻO Lightning Network kahi ʻōnaehana decentralized, kahi protocol uku ʻelua-layer e hana ana ma ka blockchain (ka mea nui no Bitcoin), a hiki i kona hiki ke hoʻopili i ka alapine o ke kālepa o ka blockchain.Hoʻolālā ʻia ʻo Lightning Network e hoʻokō i nā kālepa koke ma waena o nā ʻaoʻao ʻelua me ka hilinaʻi ʻole kekahi i kekahi a me nā ʻaoʻao ʻekolu.

fr (1)

Hoʻopili wale nā ​​mea hoʻohana i kā lākou kāleka ma kahi Lightning-enabled point-of-sale (POS), a i loko o kekona e hana ʻo Lightning i kahi kālepa koke no nā mea hoʻohana e uku me ka bitcoin, wahi a CoinCorner.Ua like ke kaʻina hana me ka hana kaomi o Visa a i ʻole Mastercard, me ka ʻole o ka hoʻopaneʻe ʻana, nā uku hana hou a ʻaʻole pono e hilinaʻi i kahi hui kikowaena.

I kēia manawa, kūpono ka Bolt Card me CoinCorner a me BTCPay Server i nā puka uku, a hiki i nā mea kūʻai ke uku me ke kāleka ma nā wahi i loaʻa iā CoinCorner Lightning-enabled POS manaʻo, aia i kēia manawa ma kahi o 20 mau hale kūʻai ma ka Isle of Man.Ua hoʻohui ʻo Scott e holo lākou i kēia makahiki ma UK a me nā ʻāina ʻē aʻe.

I kēia manawa, hiki i ka hoʻokomo ʻana i kēia kāleka ke kōkua i ke ala no ka hoʻolaha ʻana o Bitcoin.

fr (2)

A ʻo ka ʻōlelo a Scott me he mea lā e hōʻoiaʻiʻo i ka manaʻo o ka mākeke, "ʻO ka mea hou e alakaʻi ai i ka hoʻokomo ʻana i ka Bitcoin ʻo ia ka mea a CoinCorner e hana ai," i hoʻopuka ai ʻo Scott, "Ua loaʻa iā mākou nā hoʻolālā nui, no laila e hoʻomau i ka 2022. .Ke kūkulu nei mākou i nā huahana maoli no ka honua maoli, ʻae, ke manaʻo nei mākou i ka honua holoʻokoʻa - ʻoiai inā he 7.7 biliona kānaka.


Ka manawa hoʻouna: Mei-24-2022